Sorlet #2

Det har blivit dags för ett nytt sorl! Bland den här veckans favoriter finns mjuk indiepop, hjärtskärande melodier, en ny synthpops-förälskelse och så kallad brassestols-funk. Luta dig tillbaka, skruva upp Bluetooth-högtalaren och njut.

No Suits In Miami – What We Have
I fredags släppte Lundabandet No Suits In Miami sin nya singel What We Have. Låten är en luftig popdröm med vackert melankolisk aura. Det är lätt att fastna för den här elegant sammanvävda indielåten.

Maria Mena – Not OK
Norska Maria Mena är äntligen tillbaka med ny musik. I förra veckan släpptes den hänförande singeln Not OK, med text som skär rakt in i hjärtat och episk produktion. Maria Mena har en karaktäristisk ljudbild som för dig bortom den här världen, om så bara för 3 minuter och 30 sekunder.

Moodbay – Video Games
Video Games har en fantastisk synth-slinga som gör att låten sätter sig på huvudet. Det här är en riktig öronorm som med proffsig produktion och stilsäker sång snabbt blir en ny favorit.

Cautious Clay – Cheesin’
På den här lätt funkiga låten gästas Cautious Clay av en lång rad härliga artister: Remi Wolf, Still Woozy, Sophie Meiers, Claud, Melanie Faye och HXNS för att inte utesluta någon. Cheesin’ har en ”vem bryr sig”-vibe som får dig att vilja fälla upp brassestolen, slänga på dig solglasögonen och hälla upp ett glas bubbligt vin.

Du hittar de här låtarna, och fler utvalda popfavoriter i Popsorls Spotify-lista.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *