Inyo Hed serverar en fängslande musikvideo till hiten ”Hangover”

Den elektroniska popduon Inyo Hed har på kort tid blivit ett namn att hålla koll på. Bandmedlemmarna Tobias Löfqvist och Karolin Engman började skriva musik tillsammans för nio år sedan och släppte debutsingeln Mine Now 2018. Förra året kom singeln BOSS som följdes upp med hiten Hangover tidigare i år.

De två musikerna kommer ursprungligen från Karlskrona, men är numera bosatta i Kalmar respektive Stockholm. Tobias axlar rollen som producent och multi-instrumentalist i duon och Karolin står för sången samt skapar mycket av det visuella materialet.

Inyo Heds senaste släpp, Hangover, är en dansant tillika skör låt med genomtänkt låttext. Raderna i refrängen leker med ordet hangover, det vill säga baksmälla, och syftar på känslor som uppstår från ett tidigare kärleksrus. Nyligen släpptes även en fängslande musikvideo till låten.

– Vi ville göra en snygg musikvideo med fokus på dans, som visade på känslan av att inte veta riktigt vad man vill i ett kärleksförhållande. I videon ser vi dansaren Fannie Johansson som dansar och skådespelar mot motspelaren Wille Glyt. I videon vaknar hon upp efter en festkväll med sin motspelare i sängen, därefter ser vi henne dansa i rummet de nyss vaknat i, berättar Inyo Hed för Popsorl.

Du njuter av den vackra videon nedan. Inyo Hed finns att följa på Spotify, Instagram och Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *