Vionavega debuterar med nattklubbsvänliga ”Sway”

I mitten av juli gjorde Victoria Arnesson artistdebut som Vionavega. Det första släppet, Sway, är nattklubbsvänligt producerat och har en snyggt skriven refräng. Låten spelas redan flitigt på Spotify och har uppmärksammats av en mängd etablerade musikkritiker.

Artisten, som kommer ifrån Vissefjärda, bjuder lyssnaren på elektronisk popmusik med atmosfäriska element. I låtskriveriet utforskas allt från svävande känslor till universum. Debutsingeln Sway handlar om att fly verkligheten i sig själv, i en person eller i ett rus.

– När samhället ställer för höga krav tror jag att vi kan behöva fly verkligheten för att ges andrum att leva ut vår fulla potential, alla på sitt sätt. Jag har skrivit låten utifrån mig själv men tycker om när lyssnaren är fri att tolka själv, säger Vionavega om låten.

Victoria Arnesson kom på artistnamnet då hon spånade kring namn och fastnade för Viona. Betydelsen för namnet är någon som aldrig ger upp förrän han eller hon nått sitt mål. Den andra delen av namnet, Vega, är den femte lysande stjärnan på stjärnhimlen. Det blev en koppling till artistens svaghet för låttexter om universum. Då de två delarna sätts ihop får vi det välklingande artistnamnet Vionavega som varje musikälskare genast bör lägga på minnet. När det gäller framtidsplaner kan vi vänta oss ny musik inom en snar framtid.

– I höst ska jag fortsätta studera songwriting parallellt med att spela in nya låtar i studion. Nästa singel är på gång. Jag har inget datum för den än men jag är så taggad på att skapa ny musik och dela den med er, berättar artisten för Popsorl.

Du lyssnar på låten nedan. Vionavega finns även att följa på Instagram och Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *